devojka

Тинекс секој ден со вас

Tinex вести

01.10.2014 Tinex едукативен центар

box2

Овошје и зеленчук

Овошјето и зеленчукот се важен извор на многу хранливи материи, содржат ниско ниво на масти и калории, и ниту еден вид природно не содржи холестерол....

Рибарница

Во здравиот начин на исхрана, рибата е еден од основните продукти. Таа содржи незаситени маснотии, богата е со минерални соли и ги содржи и витамините Б1, Б2, Б6 и Б12...

Месарница

Стопроцентно домашно, свежо и квалитетно свинско месо, одглдано во сопствените фарми на компанијата во најеколошкиот дел на Р.Македонија, заклано во сопствената кланица по врвни стандарди, од месарниците на Тинекс на вашата трпеза...

Готови јадења

Во дел од нашите Супер Tинекс маркети ќе најдете свежи јадења подготвени од ресторанот ,,Гурмет" во Скопје и ,,Два бисера" во Охрид...