top of page

Добитници на наградната игра „Играј и добиј со Colgate, Palmolive & Tinex“

Updated: Aug 12, 2022

Почитувани,

Ги објавуваме добитниците од наградната игра „ИГРАЈ И ДОБИЈ СО COLGATE-PALMOLIVE&TINEX“

Наградите може да се подигнат од Супер Тинекс маркетот во East Gate Mall, во рок од 60 дена.


Достава до домашна адреса не вршиме
51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page