top of page

Известување за потрошувачи

Почитувани, Ве известуваме дека од пазарот

се повлекува небезбеден производ:

1. Кооп песто босилек 190 гр

2. Сериски број/лот LM278

3.Рок на траење до 05.10.2025


Причина за отповикување: детектирана опасност -

туѓо тело во производ од серијата LM278


Произведено од CLAS Во фабриката на Чиусанико (ИМ)


Увозник во РСМ:ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје


Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со сериски број/лот како погоре наведеното, да нe гo конзумираат и истиoт да гo вратат на местото од каде гo купиле. При враќање на производот на потрошувачите ќе им бидат рефундирани средства.
904 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page