top of page

Отворен Super Tinex East Gate Mall


Во склоп на новиот трговски центар East Gate Mall го отворивме најмодерниот Супер Тинекс!


Со сосема нов концепт, новиот Супер Тинекс се протега на 2000м2 површина каде ви нудиме широк асортиман од над 30.000 производи од целиот свет.

Изграден по сите светски стандарди со висококвалитетни производи, следејќи ги сите странски трендови, овој Супер Тинекс за нас е прв од овој тип на супермаркет и претставува комбинација од Тинекс Маркет и Деликатесен Тинекс.


За прв пат кај нас ви ги претставуваме КАСИТЕ ЗА САМОНАПЛАТА каде што во само 3 лесни чекори ќе можете да ги купите посакуваните производи.

Со отворањето на новиот Супер Тинекс обезбедивме уште 60 нови работни места.


Секоја недела ќе ве очекуваат нови акции, промоции и изненадувања!

Tинекс, секој ден со вас!


1,710 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page