АКЦИИ:

Секој ден најдобрите акции се во Tinex

Погледнете ја големата понуда на производи
со акциски цени и направете заштеда
во вашиот семеен буџет
3xpovekje.png
Прелистајте го тековниот леток
во кој ќе најдете
голем избор на производи
од сите категории
по намалени цени
прилагодени на вашиот буџет.
superakcija.png
7 денови
од четврток до среда
одбрани производи
со супер цени!
iskoristi ja najdobrata akcija.png
Oд понеделник до четврток
одбрани производи
со неверојатно добра цена.

 

%

АКЦИЈА

najsvezata ponuda.png
Најсвежата понуда
на овошје, зеленчук и месо
со одлични цени.
Groceries