top of page

АПЛИЦИРАЈ ЗА РАБОТА

ВО TINEX

Со над 1300 вработени, Тинекс е првиот македонски ланец кој се стреми да биде најдобар во управување со човечки ресурси и опшествено одговорно работење. Преку своите различни брендови Тинекс вработува најразлични профили на професионалци.

 

Со постојано прилагодување на својата политика за човечки ресурси им даваме можност за постојано унапредување на своите вработени, како и стекнување на нови вештини преку соодветни обуки.

kariera vo tinex2.png
logo.png
tinex.png
raka.png

Овде во ТИНЕКС, вработените се на прво место, дел од големото ТИНЕКС семејство што го прават ТИНЕКС да биде лидер на пазарот кој ги надминува очекувањата.

 

Бренд кој е препознатлив и уникатен и кој инспирира лојалност.

_______________

 

Во Тинекс, ја цениме посветеноста, придонесот и ангажираноста на секој еден вработен и затоа сакаме да инвестираме во сите наши вработени.

 


BenefiTinex е програма наменета за сите вработени – и за сегашните и за идните, а целта е да го зголеми задоволството на вработените.

Земете во предвид дека ова е само почеток и не застануваме тука! 
 

shutterstock_1734236675.jpg

Придобивки за
семејниот буџет

 

Екстра Поен+ попусти
во Tinex, Cosmo и Tinex Home

 

Го креиравме пакетот Екстра Поен+ кој ќе ги подобри поволностите при пазарување во нашите Тинекс маркети, Космо дрогериите и Тинекс Хоме. На овој начин нашите вработени преку собирање на Екстра поени ќе дојдат до поголеми месечни заштеди во однос на редовната Поен+ програма.

Грижа за
здравјето и
благосостојбата
на вработените

 

Нашите лојални вработени го заслужуваат најдоброто, затоа инвестираме во квалитетно приватно здравствено осигурување.


 

shutterstock_1896896407.jpg
shutterstock_1762387031.jpg

Баланс помеѓу
приватниот и
професионалниот
живот

 

Во програмата вклучуваме Ден за себе - дополнителен слободен ден кој може да го искористите за да се посветите на себеси, на семејството, на блиските или пријателите. Ден кога сакате да ги наполните батериите и со нова енергија да се вратите на работа, поисполнети, поенергични и поангажирани.

logo.png
raka.png
bottom of page