top of page
0-02-05-5e94fea3e6c0b5919986b6f5635b6aea52cec3591fc1ebf03f3dd2080ab77ec8_a3c0e72be712e513_

ул. Мајка Тереза бр.11
ул. Даме Груев бр.5

  • Facebook
  • Instagram
spot logo-01.png

Пред самиот крај на 2023 година во семеjството на Тинекс се приклучи сосема нов бренд,

продавница SPOT, или како што ние ja доживуваме,

ПРОДАВНИЦА на место!

 

Имено повторно водејќи се од нашата мисија и имајќи го секогаш потрошувачот во фокусот на се она што го имаме создадено и направено до сега, го создадовме новиот концепт на продавници SPOT.


Во SPOT потрошувачите ќе може да си купат вкусен, квалитетен доручек, вкусни сендвичи, свежи пецива, топли тостови, салати и мафини. Да направат пауза од обврските со пријателите. На пат накај дома да
застанат да испазарат набрзина нешто за дома за да подготват вкусен ручек. Да купат подарок во последен миг, бидејќи немале време или заборавиле да го направат тоа претходно.

 

SPOT е концепт на продавница коа е создадена како одговор на динамичниот начин на живот. 

5878-03.png
5878-04.png
kafe copy.png
5878-02.png
5878-05.png
Untitled-15485-01.png
5878-01.png
5878-06.png
Untitled-15485-02.png
1704814390453955.gif
bottom of page