top of page

ДОМАШНИ
ЈАДЕЊА
:

shutterstock_594673292.jpg

ПОДГОТВЕНИ СО МНОГУ ЉУБОВ

po receptot.png

Брзото темпо на живот и недостатокот на време не мора да значи дека не може да уживате во вкусен и топол оброк во денот. Готовите јадења во Тинекс се подготвени со многу љубов и внимание кон секоја состојка за крајниот резултат да биде вкус токму по ваш мерак. Гравче, сарми, мусака, тестенини, ќофтиња, компири, ориз, се само дел од изборот на оброци. Достапни во маркетите:

 

КОНЧАР 071/368-260

ЛИСА 078/359-218

ЗЕБРА 071/249-013

ДРАМСКИ 071/246-648

МЛЕЧЕН 072/261-592

EAST GATE 070/251-722

ПРВОМАЈСКА 071/231-018

ЗЛОКУЌАНИ 072/306-141

ПРАШКА 072/275-243

ГОДЕЛ 072/204-941

ЦВЕТЕН0 072/213-089

КУМАНОВО 071/340-742

СУПЕР ТИНЕКС ОХРИД 071/385-673

ОХРИД ЛЕТНИЦА 071/340-933

КАВАДАРЦИ 071/340-738

КАРПОШ 3 071/340-786

СТАРА ТВ 071/257-558

ШИПАД 071/328-827

ЦЕНТАР 2 071/328-170

 

 

БЕКО 071/340-785

bottom of page