top of page
Ingredients

COOP е италијански бренд кој постои од 1854 година и е наменет за сите потрошувачи кои сакаат да добијат високо квалитетни производи за соодветна цена – достапна за сите.


COOP имa мрежа од над 500 квалификувани производители, кои следат најстроги правила и прописи при подготовката на нивните производи и е најголем купувач на италијанска храна и пијалаци во свето. Низата на производи овозможува да се задоволат сите многубројни и различни потреби на потрошувачите. 


Асортиманот вклучува различни категории на производи како кафе, џемови, бисквити, бонбони, рижото и ориз, средства за чистење на домот и шампони и регенератори.


Овие производи се продаваат во повеќе од 20 земји низ светот во Европа, Америка, Блискиот и Далечниот Исток, а седиште на фирмата е во Италија.

Производите на COOP се:

БЕЗ ГМО

БЕЗ Бои

БЕЗ хидрогенизирани масти

БЕЗ палмово масло

БЕЗ вештачки ароми

Со ограничена употреба на:

Адитиви

Конзерванси

Алергени

Тропски масла

Кафе

kafe objava.png

Џем и компоти

dzem2.png
oriz2.png