top of page
banner meso 2300x900.jpg

СВЕЖО

МЕСО

tinex dobra cena-06.png

Свесни за економската состојба на нашите граѓани, предизвикана од покачувањата на цените на производите и услугите, Тинекс како општествено одговорна компанија, компанија која секогаш имала слух за проблемите  и потребите на потрошувачите, и овој пат е спремна да излезе во пресрет на ублажување на ценовниот шок со кој се соочуваме сите.  Активно и доследно ги почитуваме сите мерки предложени од Владата, но со цел да дадеме дополнителен допринос во справување на инфлацијата, и да им помогнеме на нашите потрошувачи, подготвуваме намалувања на повеќе од 150 производи.

Актуелните мерки за намалување на цените  опфаќаат категории на храна и пијалаци кои се најпотребни во секојдневието на граѓаните, но ние дополнително ќе  намалиме цени на производи во речиси секоја категорија на производи, па така нашиот потрошувач ќе може да најде ДОБРА цена на секоја од нашите полици.

Симболично, водени од тоа дека Тинекс секогаш се стремел кон доброто за сите, намалените цени ќе бидат означени со Тинекс ДОБРА цена.

За доброто на сите, Тинекс ДОБРА цена.

Она што можеме да го гарантираме дека Тинекс секогаш е на страната на потрошувачите, и дека заедно со Владата, но и со нашите добавувачи и производителите ќе работиме заеднички на намалување на цените на производите. Стоиме на тоа дека ознаките со Тинекс ДОБРА цена ќе ги има сè повеќе и повеќе.

pozadina.jpg
01.png
03.png
05.png
04.png
06.png
07.png
02.png
otvoreno vo nedela pozadin.jpg
POSTER OTVORENO NEDELA TINEX.png
otvoreno vo nedela.png

10:00 - 20:00 ЧАСОТ

sirenje.png
suvomesnato.png
biskviti.png
kaskaval.png
grozze.png
mleko.png
bobinki.png

ВЕСТИ:

сите вести прочитајте ги 

phone.png

и бидете во тек
со сите акции, промоции
и новитети во нашите маркети

Следете нѐ
на нашите
социјални
мрежи

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
Претплата за Newsletter

Успешно се претплативте за добивање Newsletter

bottom of page