top of page
extra.png
extra4.png
extra2.png
extra2.png

ЕXTRA ПРОИЗВОДИ:

extra3.png
extra1.png

Во рамките на својата малопродажна мрежа, Tinex, во 2005 година, ја создаде и програмата „Extra“, која се состои од голем избор на сопствени високо квалитетни производи по забележливо ниски цени.

 

Производите под брендот "Extra", кои ги има над 300, се  селектираат од тимот на Тинекс, кој посебно внимание посветува на запазување на два основни критериуми:

ВИСОК КВАЛИТЕТ И

НИСКА ПРИСТАПНА ЦЕНА

 

Станува збор за соработка помеѓу Тинекс и мрежа на соработници - производители, од кои најголем дел се македонски компании. За квалитетот на овие  производи стои ознаката „Extra“.

Голем избор на „Extra“ производите можат да се најдат во сите Тинекс маркети и тоа во следниве категории:

ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ

АПЕТИСАНИ

СРЕДСТВА ЗА ДОМАЌИНСТВО

КОНЗЕРВИРАН ЗЕЛЕНЧУК

МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

КОНДИТОРСКИ ПРОИЗВОДИ

ЖИТАРИЦИ

СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА

СРЕДСТВА ЗА САНИТАРИИ

ПЕЦИВА И ЛЕБОВИ

ДИЕТАЛНА ХРАНА И НАПИТОЦИ

ЗАМРЗНАТА ХРАНА

bottom of page