top of page

СОБИРАЈТЕ ПОЕНИ И ЗАШТЕДЕТЕ.

Добредојдовте во МОЈ ТИНЕКС КЛУБ
лојалната програма

МОЈ ТИНЕКС е лојална програма наменета за добивање на посебни поволности, привилегии и награди на потрошувачите на Tinex кои поседуваат Поен+ картичка.

 

Како членови на Мој Тинекс клубот, со секое купување во маркетите на Тинекс добивате поени од одредени производи и според висина на сметката, кои овозможуваат да ги добиете производите со намалување пресметано во поени и да заштедите при секое пазарење.

 

Мој Тинекс е единствената програма за лојалност која ви нуди ексклузивни понуди, неверојатни промоции, подароци и бројни привилегии во семејството на Тинекс. 

POENsoRACHKI.png
poeni.png
bottom of page