top of page
godi copy.jpg

ул. Перо Наков бр.108

  • Instagram
GODI belo-01.png
0-02-05-691db58a33b23a692b26ea4c7efbcfc8dc721035ad53528054bc129905bcc30a_c21e172e93c9a8b6.

Маркет

Модерен супер маркет Tinex во кој можете да ги најдете сите намирници за подготовка на вкусен ручек

0-02-05-77cd10bbe63a550be4962e5de3426a6556b4f48d201d92cff49e21be934d82d0_4a04365549563842.

`

Се за дома

Mr. Bricolage и Neptun ќе се погрижат за сè што ви е потребно во вашиот дом.

0-02-05-ff04d3e0900e279ae7c72e5a22fcb89983b475e64328d21369eed7c2a11289b8_441a06dcc581091c.

Шопинг

Подгответе се за голем шопинг за нова облека од Sinsay, долна облека од Bonatti или нови патики и спортска опрема од Sport Reality и Sport Vision

0-02-05-b1ecbfdf26ee1ab27b1c13072e5a86fad2745cb7f48f5fb3e6216bc0d83f7ad1_d6299b5c57b51fd.p

Пауза

Направете пауза од шопингот во Tinex TоGo со шолја кафе и вкусен оброк од големото мени.  

0-02-05-bbb5c74256252ddbd9190b8d5092d39dcdafd3a35338fedfe97539bf6468f230_36b80e343fb3e8ae.

Нова чанта

Никогаш доста од чанти. Пронајдете ја вашата омилена во Duki Daso

0-02-05-fd891eac1351ba9a5eb971ce238ec3d82f7cc6cb8bb7a5ed4bcfbb17626d477c_1d6299bdecba6c5c.

Оптика

Потребни ви се нов пар очила? Пронајдете ги очилата кои најдобро ви прилегаат во Призма оптика

0-02-05-ed09c4f11ab785f71a8c7d473a4a654c98d475f75b2ff639cacfef28dd733f0c_d116476a2d914558.

Аптека

Здравјето е најважно, а во аптеката Galenium farm најдете се што ви е потребно.

0-02-05-df9b02c1d008650ba3a0ae9e3618c4f3a794bff5014b04d10e48ab5f0d6d5846_c0313238e80cd869.

Убавина

Наскоро во семејството на Godi се придружува и дрогеријата DM која ќе се погрижи секогаш да блескате од самодоверба

0-02-05-5cc5fb507e6688d64a07e44bf3623a463585104f415d26d4b73ccf33aaae35a2_c361fd8c782e53cc.

Авто перална

Наскоро Gala Wash во Godi.

Super Tinex
star totem final-12.png
star totem final-10.png
star totem final-07.png
star totem final-06.png
star totem final-11.png
star totem final-02.png
star totem final-08.png
star totem final-09.png
star totem final-13.png
star totem final-05.png
ak carwash logo-01.png
objava 1 copy.jpg
objava 3 copy.jpg
objava 2 copy.jpg
objava 4 copy.jpg
GODI belo-01.png

ул. Перо Наков бр.108

  • Instagram
bottom of page