top of page

За доброто на сите, Тинекс ДОБРА ЦЕНА


Свесни за економската состојба на нашите граѓани, предизвикана од покачувањата на цените на производите и услугите, Тинекс како општествено одговорна компанија, компанија која секогаш имала слух за проблемите и потребите на потрошувачите, и овој пат е спремна да излезе во пресрет на ублажување на ценовниот шок со кој се соочуваме сите. Активно и доследно ги почитуваме сите мерки предложени од Владата, но со цел да дадеме дополнителен допринос во справување на инфлацијата, и да им помогнеме на нашите потрошувачи, подготвуваме намалувања на повеќе од 150 производи.


Актуелните мерки за намалување на цените опфаќаат категории на храна и пијалаци кои се најпотребни во секојдневието на граѓаните, но ние дополнително ќе намалиме цени на производи во речиси секоја категорија на производи, па така нашиот потрошувач ќе може да најде ДОБРА цена на секоја од нашите полици.


Симболично, водени од тоа дека Тинекс секогаш се стремел кон доброто за сите, намалените цени ќе бидат означени со Тинекс ДОБРА цена.


За доброто на сите, Тинекс ДОБРА цена.


Она што можеме да го гарантираме дека Тинекс секогаш е на страната на потрошувачите, и дека заедно за Владата, но и со нашите добавувачи и производителите ќе работиме заеднички на намалување на цените на производите. Стоиме на тоа дека ознаките со Тинекс ДОБРА цена ќе ги има сè повеќе и повеќе.1,535 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


bottom of page