top of page

Тинекс Микс како дел од Тинекс МТ, нуди прилагодени и специјално дизајнирани решенија за пакување. Со своето десетгодишно искуство во областа на пакувањето, како и со својот професионален тим, стои на располагање за да Ви го понуди најдоброто, најекономичното и естетски најприфатливото решение за безбеден транспорт на стоката од Вашиот магацин до посакуваната дестинација. Богатата референтна листа на која се наоѓаат најголем дел од компаниите од прехранбената, хемиската, фармацевтската, како и од индустријата за производство на вода и сокови во земјава, е потврда за квалитетот на понудените производи.

Стреч фолија за палетизирање, рачна и машинска, со дебелина од 7, 9, 12, 15, 17 и 23 микрони, со различен степен на растегливост.

Потекло: ЕУ 

Термо фолија (термо-собирачка) со димензии според нарачка, печатена и непечатена

Картонски кутии печатени и непечатени, трослојни и петтослојни, од бел или натур картон.

Самолепливи траки солвент, еко-солвент и акрилни, печатени и непечатени, браон, транспарент и во боја.

Термо кеси и вакуум кеси за прехранбена индустрија

Тинекс МТ – Тинекс Микс, ул. Васил Ѓоргов, Мансарда 1, 1000 Скопје

Тел. за контакт: 070 410 499 и 070 410 071

bottom of page