top of page
kolo 1.png
03 copy55.png
logotip.png

КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ?
 

1. КУПИ ПРОИЗВОДИ ВО ВРЕДНОСТ ОД НАЈМАЛКУ 1.000 ДЕНАРИ И ВО КУПЕНИТЕ ПРОИЗВОДИ ИМАЈ НАЈМАЛКУ ПО 1 ПРОИЗВОД ОД 4 РАЗЛИЧНИ БРЕНДОВИ ОД ПОНУДЕНИТЕ ВО МЕСЕЧНОТО КОЛО НА ЕДНА ФИСКАЛНА СМЕТКА.

2. ДОКОЛКУ НА ТВОЈАТА СМЕТКА НАД ВКУПНАТА СУМА ПИШУВА „ИГРАЈ“
УЧЕСТВУВАЈ ВО НАГРАДНА ИГРА!

3. ИСПРАТИ SMS ИЛИ VIBER ПОРАКА НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 14700 

СО БРОЈОТ, ДАТУМОТ И ВРЕМЕТО ОД ФИСКАЛНАТА СМЕТКА

nacin na ucestvo.png
bottom of page