top of page

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ве известуваме дека се отповикува небезбеден производ:

 

1. назив на производ -БИО КАКАО во прав 200гр.

2. Сериски број/лот 23326

3.Рок на траење до 22.05.2025 


Причина за отповикување: присуство на кадмиум над дозволените количини во пакувањето на производ од серијата лот бр. 23326

Произведено во : Холандија

Увезено од: Смарт Органик Бугарија

Увозник во РСМ:ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје

Напомена: Производот е увезен , но не è пуштен во продажба до крајни потрошувачи.

Истиот ќе биде уништен.

 

1,130 views0 comments

Commentaires


bottom of page